Combinem aprenentatge i diversió

El nostre primer objectiu a Covent Garden és que els nostres alumnes aprenguin anglès. El segon, que s’ho passin bé.

La nostra escola neix amb la convicció de que estudiar idiomes pot ser divertit. És per això que hem dissenyat cursos adaptats a totes les edats i nivells. Cursos per a nens amb activitats molt dinàmiques, divertides i engrescadores. Cursos per a adolescents que tenen com a objectiu obtenir un títol de la Universitat de Cambridge. Cursos per adults que volen reciclar tot allò que ja han aprés anteriorment.

Ens agrada combinar tradició i tecnologia. Creiem en la qualitat que els llibres que hem escollit ofereix, però també apostem per activitats interactives, utilitzant el projector i altres tecnologies a l’aula. Tots aquests ingredients asseguren un aprenentatge gradual, i un al·licient per seguir descobrint la llengua.
Les nostres classes són íntegrament en anglès i garantim grups reduïts per poder personalitzar l’ensenyament i atendre les necessitats dels nostres alumnes.

A més, des de maig de 2017, som Cambridge Learning Partner, l’únic centre a Sant Adrià d’aquestes característiques. L’escola participa en el programa Language Partner Journey, que ajuda als nostres alumnes a aprendre amb confiança, afrontar els reptes de futur i preparar-se pels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge.
Si vols més informació sobre aquest programa, visita la seva pàgina https://www.cambridge.es/nosotros/alianzas-con-centros-educativos/cambridge-learning-journey