Notícies

  • Segueix-nos

Concurs de Nadal 2015

Date: novembre 30, 2015 Author: admin Categories: Notícies, Sense categoria 0

S’acosta el Nadal i el volem cel·lebrar amb tots vosaltres. D’aquí uns dies veureu l’escola amb la típica decoració de Nadal, però ens agradaria que aquest any els nostres peques ens ajudin a decorar-la!

Per això hem organitzat un concurs de Christmas Cards! Tot el que heu de fer és:

1-    Demanar a recepció la plantilla de la Christmas Card que heu de fer.

2-    Decorar-la a casa. La podeu pintar, escriure-hi alguna cosa en anglès o fer tot tipus de manualitats amb ella (penseu que hem de penjar-la a la paret!)

3-    Portar-la en un sobre DIN-A4 tancat. Dins el sobre, haureu d’incloure la Christmas Card decorada i signada amb un pseudònim , i un altre sobre tancat amb el vostre nom real. És molt important que el vostre nom real no estigui a la card; les teachers no podem saber qui sou!

Durant el mes de desembre exposarem les Christmas Cards al passadís de l’escola. Teniu fins el 16 de desembre per portar-la, ja que el dia 17 les teachers votaran i decidiran els guanyadors!

banner-facebook

 

Bases del concurs:

1 Poden participar tots els alumnes de l’escola que facin cursos de Little Kids, Kids o Young Adults Starter i Elementary.

2 Els alumnes que vulguin participar hauran de portar la plantilla de la Christmas Card abans del 16 de desembre dins un sobre DIN-A4 tancat, i també incloure un altre sobre tancat amb el seu nom real. Les Christmes cards seran anònimes i serán numerades i classificades en tres categories:

  1. Little Kids
  2. Kids
  3. Young Adults

3 El jurat estarà format per les cinc teachers de les classes grupals de l’escola: Aina, Carmen, Judit, Laia i Mónica.

4 El jurat decidirá el guanyador de cada categoría el dia 17 de desembre. L’entrega de premis es farà el 18, 21 i 22 de desembre.

5 Premis:

  1. Categoria Little Kids: Super Simple Christmas songs DVD + Polly Puppet (cortesia de Cambridge University Press).
  2. Categoria Kids: Joc de taula Scrabble Junior
  3. Categoria Young Adults: Tablet Kidle Fire, plena de jocs i apps en anglès!

Per qualsevol dubte o consulta, podeu adreçar-vos a la nostra web www.coventgarden.cat o bé parlar amb una de les teachers a la entrada o sortida de classe.

Happy Christmas!

Equip Covent Garden

Send Comment